top of page

Professional Group

Public·13 members
Carlos Abad Molinero
Carlos Abad Molinero

Transformare Financiara Totala Pdf 39


Transformare Financiara Totala Pdf 39
Transformare financiara totala este titlul unei carti scrise de Dave Ramsey, un expert in administrarea finantelor personale si un autor de succes. Cartea prezinta un plan cu rezultate confirmate pentru a obtine o forma financiara optima, bazat pe principii simple si practice. Cartea a fost publicata in limba romana de editura House of Guides in anul 2009, avand 280 de pagini si un pret de 39,42 lei.


Cartea se adreseaza tuturor celor care vor sa isi transforme din temelii situatia financiara, sa scape de datorii, sa economiseasca, sa investeasca si sa se imbogateasca. Autorul demonteaza o serie de mituri despre datorii, bani si bogatie, si propune o serie de etape ce trebuie urmate cu consecventa pentru a atinge libertatea financiara totala. Aceste etape sunt:


Download Zip: https://urlgoal.com/2w31gk  • Economisirea a 1.000 de dolari rapid, pentru a avea un fond de urgenta.  • Achitarea datoriilor de la cele mai mici la cele mai mari, folosind metoda numita "bulgarele datoriilor".  • Definitivarea fondului de urgenta, pentru a avea echivalentul a 3-6 luni de cheltuieli.  • Investirea in pensie, pentru a asigura un venit sanatos pe viata.  • Economisirea pentru facultate, pentru a ajuta copiii sa isi continue studiile.  • Achitarea ipotecii, pentru a fi proprietarul casei in care locuiesti.  • Imbogatirea, pentru a trai ca nimeni altcineva si a fi generos cu ceilalti.
Cartea este plina de exemple reale si inspiratoare de oameni care au aplicat planul lui Dave Ramsey si au reusit sa isi schimbe viata financiara. Cartea este scrisa intr-un stil direct si motivant, care incurajeaza cititorul sa actioneze si sa isi asume responsabilitatea pentru propria situatie financiara. Cartea este disponibila in format pdf pe internet, dar se recomanda achizitionarea variantei tiparite pentru a beneficia de toate resursele oferite de autor.


Transformare financiara totala este o carte care merita citita si aplicata de oricine vrea sa isi imbunatateasca situatia financiara si sa traiasca o viata mai fericita si mai implinita. Cartea este una dintre cele mai bune carti despre bani pe care le recomand si care te pot ajuta sa iti atingi obiectivele financiare.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page